Naar inhoud
0

Je winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Meestgestelde Vragen

Op deze pagina hebben we de meest gestelde vragen verzameld die we van onze klanten krijgen, en deze beantwoord. Of je nu geïnteresseerd bent in onze producten of het bestelproces, je vindt het antwoord waarschijnlijk hier.

Heb je een vraag die niet in deze lijst staat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen en de informatie te geven die je nodig hebt.

Bestelling en Levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Vanwege de hoge vraag en het grote aantal bestellingen bij ons, kan het iets langer duren dan normaal om je product te ontvangen. Onze producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Dit unieke bedrijfsmodel stelt ons in staat om aanzienlijke kosten voor opslag en transport te besparen, wat betekent dat we onze producten tegen een lagere prijs dan onze concurrenten kunnen aanbieden en zelfs de verzendkosten voor onze rekening nemen. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen en waarderen je geduld en begrip in deze drukke periode.

De verwachte levertijd is verstreken, waar is mijn bestelling?!
In 99% van de gevallen worden bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kunnen er soms vertragingen optreden in het leveringsproces. Je kunt de status van je bestelling hier controleren.

Heb je niets ontvangen 3 dagen na de verwachte levertijd? Neem dan contact met ons op.

Ik mis enkele producten in mijn bestelling. Hoe is dat mogelijk?
Omdat we met verschillende leveranciers werken, kunnen producten apart van elkaar worden verzonden. Als er producten ontbreken in je bestelling, zul je deze normaal gesproken binnen 2-3 dagen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Wat zijn de verzendkosten?
Wij nemen de verzendkosten voor de bestelling op ons.*

*Soms als onderdeel van een promotie, geven we bepaalde items GRATIS weg. Om de kosten te dekken, rekenen we 6,95 € aan verzendkosten.

Ruilen en Retourneren

Ik ben niet tevreden met mijn bestelling. Kan ik deze retourneren?
Ja. Je kunt elke bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden aan ons retourneren.

Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?
Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De producten moeten in originele staat met labels en etiketten worden geretourneerd. Het product mag geen gebruikssporen vertonen.

Een retourzending moet altijd een Track & Trace-code hebben. De afzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Zodra we de geretourneerde goederen van je hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening wordt gecrediteerd.
>> Klik hier om een retourformulier te downloaden <<

Track and Trace

De Track and Trace-code geeft geen informatie, hoe is dat mogelijk?
Vanaf het moment dat je pakket bij de vervoerder is aangekomen, zijn de Track-and-Trace-gegevens beschikbaar. Let op dat er vertragingen kunnen optreden.