Skip to content
0

Your cart is empty

Continue shopping

Over Ons

Welkom bij Yupply, jouw vertrouwde partner in beauty. Wij zijn een jong, ambitieus bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten voor haar, huid en nagels. Yupply is geboren in Nederland en heeft in iets meer dan een jaar tijd een wereldwijde impact gemaakt. Onze producten zijn nu bijna overal ter wereld beschikbaar, en we groeien nog steeds.

Bij Yupply begrijpen we dat schoonheid veel meer is dan alleen uiterlijk vertoon. Het gaat om het gevoel van welzijn, zelfvertrouwen en de vreugde van zelfverzorging. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om de best mogelijke producten te leveren die jou helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: we willen jou helpen stralen. We geloven dat iedereen recht heeft op producten die niet alleen effectief zijn, maar ook veilig en ethisch geproduceerd. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste verzorging voor je haar, huid en nagels.

Ons Verhaal

Yupply werd opgericht met een passie voor schoonheid en een visie om de beste beautyproducten naar iedereen te brengen. Vanaf onze eerste dag hebben we ons ingezet om een merk te creëren dat staat voor integriteit, innovatie en klanttevredenheid. Wat begon als een klein team in Nederland is nu uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap van beauty-liefhebbers.

Wat Maakt Ons Uniek?

 1. Innovatie en Kwaliteit

  • Onze producten zijn ontwikkeld door een team van experts die de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten gebruiken. We testen onze producten grondig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van effectiviteit en veiligheid.
 2. Ethiek en Duurzaamheid

  • Bij Yupply zijn we toegewijd aan ethische praktijken. Onze producten zijn cruelty-free en we streven ernaar om duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken. We geloven dat schoonheid de wereld niet mag schaden.
 3. Klantgerichte Benadering

  • Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren naar jouw feedback en blijven innoveren om aan jouw behoeften te voldoen. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen.

Onze Waarden

Bij Yupply staan we voor een aantal kernwaarden die ons dagelijks inspireren en leiden:

 1. Integriteit

  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze producten zijn eerlijk en transparant, en we maken geen compromissen op het gebied van kwaliteit.
 2. Passie

  • We zijn gepassioneerd over schoonheid en dat zie je terug in alles wat we doen. Van productontwikkeling tot klantenservice, onze passie drijft ons om steeds beter te worden.
 3. Gemeenschap

  • We zien onze klanten niet alleen als consumenten, maar als deel van de Yupply-familie. We bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Wereldwijd Bereik

Sinds onze oprichting in Nederland zijn we uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd wordt erkend en gewaardeerd. Onze producten zijn nu beschikbaar in meerdere landen en we blijven ons bereik uitbreiden. We zijn trots op onze internationale gemeenschap en streven ernaar om onze producten voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht waar je woont.

Toekomstvisie

We zijn nog maar net begonnen en we hebben grote plannen voor de toekomst. Onze ambitie is om het meest vertrouwde en geliefde merk in de beauty-industrie te worden. We zullen blijven innoveren, onze productlijnen uitbreiden en ons engagement voor ethische en duurzame praktijken versterken.

Bij Yupply geloven we dat schoonheid een kracht is die mensen verbindt en inspireert. We zijn vastbesloten om onze klanten te blijven verrassen met producten van de hoogste kwaliteit, ondersteund door een ongeëvenaarde klantenservice.

Dankzij jouw steun zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn, en we kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van schoonheid te vormen.

Yupply's Belofte aan Jou

We beloven dat we altijd zullen streven naar het leveren van de beste producten en diensten. Jouw tevredenheid en welzijn staan bij ons centraal. We blijven luisteren, leren en innoveren om ervoor te zorgen dat Yupply jouw eerste keuze blijft voor al je beautybehoeften.

Bedankt voor je vertrouwen in Yupply. Samen maken we de wereld een beetje mooier.